Ervaringen van deelnemers:

Deelnemer workshop kennismaking systemisch coachen met paarden: "Wat een fantastische dag! Bedankt voor je warmte en je doortastendheid! Ik wist niet dat familie opstellingen mij zo kon raken (op een hele goede manier). Jij en Tamar hebben mij continue erg veilig laten voelen waardoor ik er volledig in op kon gaan. Ik ging met meer energie terug dan heen :-) "

 

 

Deelnemer workshop opstellingen: "Ik denk dat het mij uiteindelijk bewustzijn heeft gebracht en ook een soort mildheid, ontroering naar mijzelf en naar andere mensen toe."

 Deelnemer individuele sessie systemisch coachen met paarden:

Als je met een andere blik naar jezelf wilt kijken is systematische coaching (met paarden) echt een aanrader. Juist door er niet alleen over te praten maar (bewegend) te ervaren, verkrijg je diepere inzichten over jezelf. Tijdens de sessie met Marion schouwde zij mij samen met haar paard en wist ze de spiegel (feedback) van het paard op heldere en begrijpelijke wijze te vertalen naar mij. Daarbij faciliteerde ze mij door mij wezenlijke elementen/hoofdpersonen uit mijn context (mijn systeem) te laten benoemen.   Zo werd mijn vraagstelling en gevoel daarbij in de juiste context (verleden) gebracht en kon ik er als ware als een toeschouwer, een deelnemer van een groter geheel, op andere wijze naar kijken.  Een ervaring en vele inzichten rijker!

 

Deelnemer workshop systemisch coachen met paarden: "Het was confronterend maar heeft ook mijn ogen zo geopend.. Dat ik er gewoon mag zijn en de plek in mijn leven in mag nemen die mij gevoel mij ingeeft in plaats van wat andere graag willen wat je doet"

 

Deelnemer workshop opstellingen:"wat ik ervoer dat was dat we met elkaar een systeem vormden, een groep 'passanten' die voor een moment samenkwamen om bepaalde thema's zichtbaar te maken en zelf een beetje te helen. Ik voelde me ontroerd, geraakt door het besef dat wij, volwassen werkende mensen, allemaal ergens ingeplugd zijn op die onderliggende laag en daar iets uit te werken hebben ten goede van het geheel. Ik ben dus, in de kwetsbaarheid van mijn eigen thema, net zo kwetsbaar als ieder ander in diens thema."

 

Deelnemer workshop opstellingen: "Ik vond het geweldig. Zelfs de terugreis die bijna 3,5 uur duurde kon ik daardoor met gemak het hoofd bieden."

 

Deelnemer workshop systemisch leiderschap met paarden: "Ik vond het een super dag waar ik energie van kreeg. Viel van de ene verbazing in de andere, was vaak oprecht ontroerd door de persoonlijk verhalen  en onder indruk van de kracht maar ook de zachtheid van paarden. Echt heel bijzonder."